DANSK / 

Executive golfer

Tilbuddet indeholder

  • Overnatning i et Executive dobbeltværelse 
  • Morgenmadsbuffet i Restaurant Von Plessen 
  • Green fee to The Scandinavian Golf Club 

Executive

golfer

The Scandinavian Golf Club

Pris for 2 personer

fra DKK

4490,-

I green fee er inkluderet 18 huller på EN af banerne med trolley / tees og blyant med The Scandinavian logo samt gratis træningsbolde på drivingrangen. Handicap er maks. 36 både for herrer og damer.

Tilbuddet er kun gældende gennem Hotel Phoenix Copenhagen og det er muligt allerede nu at booke teetider på membership@thescandinavian.dk . Venligst referer til bookingnummeret oplyst gennem Phoenix Copenhagen.

Hotel reservationen skal laves på bookphoenix@arp-hansen.dk og lav venligst en note om banen ønskes spillet på ankomst eller afrejse dag. For yderligere nætter kontakt venligst bookingafdelingen.

Tilbuddet er gældende fra 1 maj 2013 til 31 oktober 2013.

The Scandinavian består af to baner designet af Bruce Charlton fra Robert Trent Jones II Golf Course Architechs. Begge baner er lavet på Farum kassernes gamle øvelses område som består af smukt kuperet terræn samt små skovsøer i et parkbane design. Old Course åbnede for spil i 2010 og New Course i 2011.

The Scandinavian ligger nord for København i Allerød som er ca. 30 min. kørsel fra Rådhuspladsen eller lufthavnen.

The Scandinavian er yderst ekslusiv og en af de få privatejede klubber. Ud over de to topbaner består The Scandinavian også af en drivingrange, par 3 bane, to puttegreens, gæstehus og hvad der må være danmarks flotteste klubhus designet af Henning Larsens Architects (2010).

I 2011 blev begge baner på The Scandinavian nye entries i Golf Worlds " Top 100 Golf Courses Continental Europe" . Old Course kom ind som nummer 15 og New Course som nummer 34. I 2010 blev Old Course nomineret til i "Top 10 Best New International Courses " af Golf Magazine, USA.

For yderligere information besøg da deres hjemmeside på www.thescandinavian.dk.